Metaverse: Bliv klar til fremtidens univers

Tid: 26. januar 2023 kl. 8.30 – 12.00
Sted: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

Nina Bech Stage, partner ved Innovation Lab

På det første klubmøde i 2023 bliver du budt inden for i det virtuelle univers! Her stiller Nina Bech Stage skarpt på nogle af alle de muligheder, som fremtiden bringer gennem Metaverse.

Du vil blive klogere på, hvorfor kunderne allerede i dag ikke vil nøjes med at sidde bag en skærm og handle, og hvordan Metaverse kan skabe nye oplevelser og engagement. Du vil også opnå en grundlæggende forståelse for de tre virtuelle verdener: Horizon Home, World og Workspace, og høre, hvordan store virksomheder har anvendt de nye kanaler og afsætningsmuligheder.

Efter det inspirerende foredrag arbejder vi videre i mindre grupper for at diskutere emner inden for hele VR/XR-området.

Hvem er Nina Bech Stage?
Nina er partner og medejer af virksomheden Grit by Innovation Lab. Her hjælper hun virksomheder med innovationsprojekter inden for forretningsudvikling og digitalisering.

Corona-nedlukningen gav hende mulighed for at opleve verden på en ny måde, bl.a. gennem virtual reality, da al rejseaktivitet var pauset for en stund. Hun har gennem webinarer og inspirationsoplæg delt ud af sine erfaringer, som har skabt stor nysgerrighed og givet anledning til, at folk har fået nye ideer til nye måder at tænke virtuelle elementer ind i deres eksisterende forretning.

Find hende på LinkedIn her.

Nyt fra klub k?

Vil du gerne holde dig opdateret med aktiviteterne i klub k?

Tilmeld dig nyhedsbrevet - så går du ikke glip af noget:o)