klub-hva’?

Her finder du svar på de fleste spørgsmål om klub k

Bag om klub k

Det startede med en tese…

Om at mange kommunikationsfaglige finder det udfordrende (og uoverskueligt) at holde sig fagligt opdateret på alle relevante områder, fordi udviklingen går ufattelig stærkt. Og at de samme personer af og til savner sparring og inspiration fra andre ligesindede i et forum, der er fri for salgsgas og købsforventninger.

Vi testede tesen af i en spørgeskemaundersøgelse. Over 80% af alle adspurgte havde det præcist på samme måde som os. Så var klub k født!

Hvorfor en klub?

Vi kalder det en klub, fordi der er tale om et fællesskab, hvor man både FÅR og GIVER noget. Som medlem får du ny viden, inspiration, drøftelser med ligesindede og mulighed for at danne nye faglige relationer – i hyggelige omgivelser (for det er vigtigt, synes vi). Til gengæld håber vi, at du som medlem vil være åben og nysgerrig samt være villig til at dele ud af dine egne erfaringer.

Du er med til at bestemme (hvis du vil)

klub k er et uafhængigt koncept, og det giver frihed til at lægge et program, hvor der ingen interesser er udover det gode indhold. Det giver fordele for dig som medlem, der ikke skal lægge ører til salgsgas, samtidig med at du er med til at bestemme, hvilke temaer du gerne vil høre om. Vi spørger altid medlemmer om ideer til kommende temaer.

Hvem står bag klub k?

klub k er startet af Karen Lebeck og Anne Møller Kristensen, begge uddannede kandidater i strategisk virksomhedskommunikation i 2006 fra Aarhus School of Business (AU).

Anne Møller Kristensen

Karen Lebeck

Følg klub k på LinkedIn her

I 2023 og 2024 drives klub k af Anne.

klub k er et unikt og eksklusivt medlemskoncept for nysgerrige kommunikations- og marketingfolk, der søger ny viden, inspiration og relationer med ligesindede. Måske sidder du alene med opgaverne på din arbejdsplads og kan se medlemmerne i klub k som ekstra kolleger – måske er du freelancer med behov for nem adgang til ny viden. 

i 2023 er vi 28 seje k-typer! Der er ikke brancheeksklusivitet, og medlemmerne arbejder til dagligt i en god spredning af virksomheder og organisationer. Fælles er ønsket om ny faglig viden, sparring og inspiration.

Hvert år har du som medlem mulighed for at deltage i seks klubmøder. I løbet af året kommer du til at hilse på de andre medlemmer i klubben. Derved opnår du en massiv udbygning af dit netværk i lokalområdet blandt kommunikations- og marketingfolk. Som medlem får du også adgang til en lukket online gruppe, som kan bruges til at søge råd og sparring ift faglige udfordringer hos de øvrige medlemmer af klub k.

Alle klubmøder finder sted i tidsrummet 8.30-12.00. Der er vand, the, kaffe og croissanter. 2/3 af tiden bruger vi på det faglige ekspertoplæg – resten bruger vi på at sparre med hinanden om aktuelle udfordringer. Der er ingen forberedelse (måske lige bortset fra et spørgeskema i ny og næ fra oplægsholderne). Du skal blot møde op. Nemt!

klub k er for dig, der arbejder med kommunikation og/eller marketing og gerne vil have ny viden og inspiration på en nem og overskuelig måde. Fælles for medlemmerne er den faglige nysgerrighed og lysten til at sparre med ligesindede. Derfor skal du være indstillet på at dele ud af dine egne erfaringer og samtidig få muligheden for at få adgang til andres. Der er et begrænset antal pladser i klub k for sikre en kontinuitet i dem, du møder.

Nogle tror, k’et står for kvinder. Det gør det dog ikke (hint: det står for kommunikation…). Mænd er meget velkomne! Ligesom alle andre midt i mellem.

Dit medlemskab er som udgangspunkt personligt. Fordi ønsket er, at du lærer de andre medlemmer at kende, og dermed styrker og udvikler dit netværk. Men er du forhindret i at komme – eller er et tema ikke relevant for dig, er du velkommen til at sende en kollega eller anden k-faglig relation afsted i stedet for dig selv. I så fald skal du give besked herom.

Jep – når tilmeldingsfristen er ovre, bliver du inviteret ind i en lukket LinkedIn-gruppe, hvor du løbende kan få hjælp af sparring af de andre medlemmer af klubben.

Det kan du ikke, fordi netværk er vægtet højt i klub k. Og det bedste netværk opstår, når der er kontinuitet i dem, du møder.

Det kan du læse mere om lige her.

Nysgerrig på mere? Så tilmeld dig nyhedsbrevet!