TID: 7. december 2023

kl. 8.30 - 12.00

STED: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

Medietræning for talspersoner

Du kender det sikkert: Når du skal præstere foran et større publikum – måske endda foran et kamera – er det både budskaber og performance, der skal leveres helt perfekt.

Av, for en opgave. Selv for dygtige k-typer, der har prøvet det mange gange før, kan nervøsiteten stikke sit grimme ansigt frem og spænde ben for alle de gode intentioner.

Det kræver grundig forberedelse at være talsperson på vegne af en virksomhed eller organisation. Ellers risikerer du at gå glip af de gode muligheder, der ligger i at blive eksponeret – eller værre endnu: Sætte fut i en krise!

På det sidste møde i 2023 bliver du opdateret på, hvordan du griber rollen som talsperson an. Måske er du selv den, der udtaler sig, eller også skal du rådgive andre, der har brug for hjælp til at komme rigtigt ud over rampen.

BONUS
Rent strategisk giver arbejdet med at forberede budskaber og performance to vigtige indsigter: Du får stillet skarpt på og formuleret det mest centrale for virksomheden eller organisationen (!) OG du får en langt tættere relation med den, du rådgiver.

Hvem er Sune Bjørnvig?
Sune er partner i bureauet FRIDAY & Partners, cand.scient.pol. og har små 15 års erfaring som ledelses- og kommunikationsrådgiver. Han er fast tilknyttet en række af landets største danske og internationale virksomheder, hvor han rådgiver topchefer, ledere og eksperter.

Han har desuden en fortid som skuespiller og instruktør, der gør ham til en en medie- og kommunikationstræner i særklasse.

Find ham på LinkedIn her.

Kommende arrangementer i klub k

23. maj 2024

Community Management

Gæst: Nadia Nikolajeva, digital rådgiver ved navimedia.dk

/Læs mere

29. august 2024

Fremtidens strategiske kommunikatør – hvad skal der til?

Gæst: Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik og strategisk rådgiver

/Læs mere

31. oktober 2024

Hvorfor skal topchefen være influent?

Gæst: Henriette Rald, forfatter og rådgiver ved Rald & Co.

/Læs mere

12. december 2024

Den vindende organisation

Gæst: Mikkel Jørnvil, marketingchef ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse

/Læs mere