TID: 25. januar 2024

kl. 8.30 - 12.00

STED: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

Få superkræfter med generativ AI

Generative AI-løsninger vil fundamentalt ændre måden, hvorpå virksomheder driver forretning og organisationer arbejder.

Selv Google ryster i bukserne og har hejst et ”red flag”. For første gang i flere årtier står Google over for en altoverskyggende udfordring. Ledelsen har kaldt alle mand på dæk, inklusiv de to stiftere, Larry Page og Sergey Brin, som ellers var trådt ud af virksomheden. Alle virksomheder, organisationer og institutioner vil blive berørt.

Generativ AI er en revolution, hvor almindelige mennesker kan udnytte kunstig intelligens, hvilket giver os allesammen superkræfter. Uanset din stilling og om du arbejder med kommunikation, administration, markedsføring, lovgivning eller kreativitet, så er der et AI værktøj, der vil gøre din hverdag nemmere. En generativ AI, som kan hjælpe dig, med at levere værdi til forretningen, i høj kvalitet og i et uhørt stort output.

Vi står på tærsklen til en tid, som bliver banebrydende. Ligesom dampmaskinen transformerede arbejdet og de fysiske arbejdsopgaver, vil generativ AI ændre alt i forhold til videnarbejde.

Kom med til en spændende dag, hvor vi skal høre om AI tsunamien, der vælter ind over os, samt hvordan vi kan bruge det i vores arbejde og hverdag.

Take away:
På bare to timer får du svar på, hvad generativ AI er, hvordan det virker, styrker og svagheder, muligheder og perspektiver, og allervigtigst, hvordan brugen af generativ AI vil se ud i din kontekst.

Hvem er Jarle Fink Kondrup?
Som CXO/Partner ved Innovation Lab er Jarle en populær foredragsholder, der er kendt for sin levende, entusiastiske og spændende formidling af den nyeste viden omkring trends, teknologi og innovation.

Jarle formidler trends og tendenser med en tilgang stærkt forankret i dyb (for)brugerindsigt – og med en stor forståelse for oplevelsesparametre, samt et stærkt kommercielt mindset.

Han har samarbejdet med og inspireret virksomheder og organisationer såsom VisitDanmark, TDC, Digitaliseringsstyrelsen, Ørsted, Nuuday, samt en lang række smv’er, og han leverer træning og opkvalificering ift Generative AI’er og ChatGPT.

Jarle kommer således med både med fremtidsblikket, med erfaringen og perspektiverne fra en lang række brancher.

Find ham på LinkedIn her.

Kommende arrangementer i klub k

23. maj 2024

Community Management

Gæst: Nadia Nikolajeva, digital rådgiver ved navimedia.dk

/Læs mere

29. august 2024

Fremtidens strategiske kommunikatør – hvad skal der til?

Gæst: Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik og strategisk rådgiver

/Læs mere

31. oktober 2024

Hvorfor skal topchefen være influent?

Gæst: Henriette Rald, forfatter og rådgiver ved Rald & Co.

/Læs mere

12. december 2024

Den vindende organisation

Gæst: Mikkel Jørnvil, marketingchef ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse

/Læs mere