TID: 12. december 2024

kl. 8.30 - 12.00

STED: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

Den vindende organisation

På det sidste klubmøde i 2024 får vi besøg af Mikkel Jørnvil, der i skrivende stund er i gang med en ny bog med et ret ambitiøst formål. Mikkel mener nemlig, at man ved at mestre fire grundlæggende discipliner har nøglerne til både det gode arbejdsliv og til at være en vindende organisation.

Helt kort beskrevet handler det om:

  • Ejerskab
  • Enkelhed
  • Retning og helhed
  • At have det sjovt

Timerne med Mikkel vil byde på en grundlæggende præsentation af de fire temaer og deres mange indbyrdes afhængigheder, og der vil være rig lejlighed for både at blive både forundret, udfordret og inviteret til at tage del i diskussionerne.

Vi giver corporate bullshit, strategi-selvsving og pseudoarbejde et kæmpe los bagi og stiller helt skarpt på det nære og det strategiske i at være virkelig operationel.

Hvem er Mikkel Jørnvil?
Mikkel trækker på en solid ledelseserfaring fra virksomheder som SAS, Handelsbanken og Nordea, og herudover har han været selvstændig rådgiver, er forfatter til ”Farvel til Flokken” og har løbende ytret sig om temaer som lederskab, enkelhed, sund fornuft og kommunikation.

I dag er han marketingchef i Forsvaret, hvor han sammen med sit team skal styrke opfattelsen af organisationens employer brand og markedsføre Forsvarets mange uddannelser og jobmuligheder.

Find ham på LinkedIn her.

Kommende arrangementer i klub k

23. maj 2024

Community Management

Gæst: Nadia Nikolajeva, digital rådgiver ved navimedia.dk

/Læs mere

29. august 2024

Fremtidens strategiske kommunikatør – hvad skal der til?

Gæst: Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik og strategisk rådgiver

/Læs mere

31. oktober 2024

Hvorfor skal topchefen være influent?

Gæst: Henriette Rald, forfatter og rådgiver ved Rald & Co.

/Læs mere