TID: 23. maj 2024

kl. 8.30 - 12.00

STED: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

Community Management

Guldopskriften til opslag på sociale medier + community management, der gør dig i godt humør!

Spar tid og få bedre resultater med dine opslag på sociale medier ved at følge opskriften med det beskedne navn: Guldopskriften. Ekspert i sociale medier Nadia Nikolajeva lærer os at finde elementerne til et godt opslag og sammensætte dem rigtigt. Principperne kan bruges på Facebook, Instagram og LinkedIn – men kan også overføres til andre sociale medier. 

Og når der så er godt gang i dine opslag, skal der svares på kommentarer og holdes øje med debatten. Du får genvejen til det daglige arbejde med pleje af dit community, så opgaven bliver løst uden at tære på dit overskud. 

Nadia Nikolajeva deler konkrete teknikker, der er underbygget af forskning og giver dig et gratis eksemplar af Guide til en bedre debat online, så du får alle principperne med hjem i et handy format. 

Du får mulighed for at øve dig på Guldopskriften og effektiv svar-teknik ud fra dit eget indhold og egne dilemmaer. 

Hvem er Nadia Nikolajeva?
Nadia Nikolajeva er selvstændig digital rådgiver med fokus på strategi for sociale medier og udvikling af medieprodukter. Hendes fokus er at finde balancen mellem forretningsmodeller, etik og brugernes behov.

Hun har en baggrund som digital chef ved TV Midtvest og social medie redaktør ved Metroxpress. Hun er ekstern lektor ved Syddansk Universitet og underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

Nadia Nikolajeva har stiftet netværket Ansvar for feedet med fokus på at dele viden omkring moderation og community management. 

Find hende på LinkedIn her.

Kommende arrangementer i klub k

29. august 2024

Fremtidens strategiske kommunikatør – hvad skal der til?

Gæst: Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik og strategisk rådgiver

/Læs mere

31. oktober 2024

Hvorfor skal topchefen være influent?

Gæst: Henriette Rald, forfatter og rådgiver ved Rald & Co.

/Læs mere

12. december 2024

Den vindende organisation

Gæst: Mikkel Jørnvil, marketingchef ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse

/Læs mere