Velkommen til 2022

Endelig! Tålmodighed ER virkelig en dyd; det står klart efter en lang periode præget af usikkerhed om, hvornår det igen blev muligt at mødes i fysiske rammer.

Og det er så nu. I hvert fald, hvis du har klub k-briller på;o)

Programmet er på plads, et skønt sted er booket, og tilmeldingen er åben. De første har allerede sikret sig en plads, og det bliver SÅ fedt at se andre k-folk i øjnene igen. Ikke mindst i en ny tid, der også har påvirket vores fag.

PROGRAM 2022
I januar starter vi med at lære, hvorfor autentisk kommunikation virker så stærkt. Og hvordan, vi selv skal gribe det an i egne rammer i såvel den online som offline tilstedeværelse. Måske endda krydret med et drys humor…hvis vi tør.

Marts byder på et vanvittigt inspirerende kig ind i verdens mest innovative og kreative virksomheder – og ind i den grå hjernemasse, hvor vi finder svar på, hvordan vi kan hacke vores egen arbejdsdag, så den både giver bedre trivsel og bundlinje.

I maj skal vi opdateres på, hvordan krisekommunikation skal skæres i 2022, hvor de sociale medier hurtigt kan lede til enten had eller kærlighed.

August giver dig redskaber til at styrke kommunikationens rolle på ledelsesgangen – og dermed også din egen funktion som rådgiver.

I oktober dykker vi ned i tidens uundgåelige driver: Bæredygtig udvikling. Selvfølgelig med fagligt vinklede briller på, hvor du får input til, hvordan du kan bringe egne kompetencer endnu bedre i spil.

Året sluttes meget passende af med et kig ind i fremtiden for intern kommunikation, hvor nye medier baner vejen frem for kulturen i organisationen. Men er vi klar? Og hvilke konsekvenser får det sammenhængskraften? Det finder vi ud af!

Hvert klubmøde indeholder udover det faglige oplæg god tid til at sparre med de øvrige medlemmer.

Se hele programmet her.

Gå til tilmelding her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.