Styrk k-rollen i organisationen…og bliv en bedre rådgiver imens

Tid: 25. august 2022 kl. 8.30 – 12.00
Sted: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

AFHOLDT

Sascha Amarasinha, respond.dk

Som intern rådgiver skal du kunne andet og mere end flashe din faglighed for at gøre dig fortjent til at blive lyttet til. Situationsfornemmelse, retoriske virkemidler og strategisk tæft spiller en afgørende rolle for, om dit råd bliver hørt, forstået og fulgt.

På klubmødet den 25. august ser vi nærmere på, hvordan du kan styrke k-rollen i organisationen og de konkrete projekter ved at udfordre rammerne for dit virke og erkende betydningen af relationer og din egen rådgiverkraft.

Desuden får du et par gedigne rådgiverfif til, hvordan du kan blive en endnu mere effektiv rådgiver i hverdagen – også uden for mødelokalet.

Om Sascha Amarasinha:
Sascha er uddannet journalist, strategisk kommunikationsrådgiver og lederudvikler. Hun har tidligere været koncernkommunikationsdirektør i Egmont, kommunikationschef i Accenture og kommunikations- og CSR-direktør i Coop.

Hun arbejder nu med strategisk rådgivning, Evocative Leadership Communication og efteruddannelse af strategiske kommunikatører. Bl.a. driver hun sammen med Anne Katrine Lund Rådgiver!Nu, der hjælper interne rådgivere med at styrke deres rådgiverkraft.

Nyt fra klub k?

Vil du gerne holde dig opdateret med aktiviteterne i klub k?

Tilmeld dig nyhedsbrevet - så går du ikke glip af noget:o)