Sæt kryds ved klub k i 2023

YAY, tilmelding til 2023 er nu åben!

Få en plads i et stærkt netværk, der giver off- og online adgang til sparring på dine faglige udfordringer, mens du lærer nyt. Det er nemt, overskueligt og giver værdi fra dag ét.

Læs mere om selve konceptet her.

Program 2023

På det første møde i 2023 skal vi kigge forbi metaverset. For selvom det endnu ikke har opnået sin fulde form, er der mange muligheder allerede nu for os, der producerer content. Og kigger vi længere frem, kommer vi ikke udenom…

I marts lærer vi et simpelt framework til storytelling. Og nu tænker du måske, det er totalt boomer og giga oldschool, men gode historier går aldrig af mode. Tværtimod både underholder og overbeviser de vores modtagere – på én og samme tid!

Når vi mødes tredje gang, er effektiv forandringskommunikation på programmet. Ny strategi, grøn omstilling, fyringsrunde, rekrutteringskampagne eller implementering af nyt it-system – langt de fleste steder står forandringerne i kø og stiller krav til den interne kommunikation om at være gennemtænkt, indsigtsfuld og relevant.

Efter sommer kommer vi tættere på vores målgruppe med adfærdspsykologi. Hvordan bearbejder hjernen budskaber? Hvilke elementer skal vi benytte os af for at motivere og fastholde vores modtageres interesse? Det og meget mere lærer vi i august!

I oktober kommer det til at gøre liiidt ondt. I hvert fald, hvis du er, som k-folk er flest: Vildt dygtige til analyse, udvikling og implementering – og med knap så meget tid til fordybelse i MÅLING. Det laver vi om på, når vi mødes til temaet Kommunikationsmåling: Når data flytter bjerge.

Vi slutter 2023 af med en rigtig god klassiker: Medietræning for talspersoner. Budskaber og performance – det gælder om at være godt forberedt på både form og indhold, når man skal indtage en større scene!

Det bliver så godt et k-år:)

Se hele programmet her.

Gå til tilmelding her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.