Om klub k

Kontakt

Har du brug for at kontakte klub k, finder du kontaktoplysninger lige her.

FAQ

Jeg har samlet en bunke spørgsmål om klub k i en FAQ, du finder lige her. Og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Bagom klub k

Det startede med en tese
(Som de fleste gode ting jo gør)

Om at mange kommunikationsfaglige finder det udfordrende (og uoverskueligt) at holde sig fagligt opdateret på alle relevante områder, fordi udviklingen går ufattelig stærkt. Og at de samme personer af og til savner sparring og inspiration fra andre ligesindede i et forum, der er fri for salgsgas og købsforventninger.

Vi testede tesen af i en spørgeskemaundersøgelse. Over 80% af alle adspurgte havde det præcist på samme måde som os. Så var klub k født!

Hvorfor en klub?
Vi kalder det en klub, fordi vi ønsker etablere et fællesskab, hvor man både FÅR noget og GIVER noget. Som medlem får du ny viden, inspiration, drøftelser med ligesindede og mulighed for at danne nye faglige relationer – i hyggelige omgivelser (for det er vigtigt, synes vi). Til gengæld håber vi, at du som medlem vil være åben og nysgerrig samt være villig til at dele ud af dine egne erfaringer.

Du er med til at bestemme (hvis du vil)
klub k er et uafhængigt koncept, og det giver frihed til at lægge et program, hvor der ingen interesser er udover det gode indhold. Det giver fordele for dig som medlem, der ikke skal lægge ører til salgsgas, samtidig med at du er med til at bestemme, hvilke temaer du gerne vil høre om. Vi spørger altid medlemmer om ideer til kommende temaer.

Hvem står bag klub k?
klub k er startet af Karen Lebeck og Anne Møller Kristensen, begge uddannede kandidater i strategisk virksomhedskommunikation i 2006 fra Aarhus School of Business (AU).


Anne sprang i 2012 ud som selvstændig tekstforfatter og løser især opgaver for ingeniørtunge virksomheder inden for klimaområdet. Hun har bl.a. været redaktør i fire år for branchemagasinet Spildevand, der udgives af Spildevandsteknisk Forening. Før det har hun arbejdet i fem år som kommunikationskonsulent hos Wavin, der producerer store systemer til håndtering af regn-, drikke- og spildevand. I dag er hun tilknyttet Ferskvandscentrets Kursusafdeling som fast kommunikationskompetence. Hun elsker gode tekster og klimakommunikation. Ja, og kage.

Karen har siden 2018 arbejdet som selvstændig konsulent inden for kommunikation, strategi og forretningsudvikling. Inden da har hun stået i spidsen for branding og markedsføring hos VIA University College, arbejdet med koncernstrategier hos Bestseller og IT- og forretningsudvikling hos Danske Bank. Hun har et blødt punkt for designtænkning og den indsigt, det giver om sine målgrupper.

Følg klub k på LinkedIn her.

I 2022 og 2023 drives klub k af Anne.

Nyt fra klub k?

Vil du gerne holde dig opdateret med aktiviteterne i klub k?

Tilmeld dig nyhedsbrevet - så går du ikke glip af noget:o)