New Ways of Working, der opper din kreativitet

Tid: 24. marts 2022 kl. 8.30 – 12.00
Sted: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

AFHOLDT

Louise Opprud Jakobsen, FUTUREWORKS Cph

Kom med på en tour de force af interviews, research og hjerneforskning, der giver et detaljeret indblik i, hvordan vi kan designe vores arbejdsliv på helt nye måder for bedre work-life balance og innovation.

Kom med bag facaden og hør, hvad de gør hos Spotify, Dropbox, Google Creative Lab, LEGO og Pixar – og kom med helt ind bag den grå masse i vores hjerner til et kig på, hvordan arbejde bør organiseres fra et hjerneforskningsperspektiv – og hvad din rolle som nøglemedarbejder er i at skabe de rigtige rammer for 2020’erne. 

Vidste du fx, at du er tre gange så kreativ, mere innovativ og hele 31 procent mere produktiv, når du er glad?

Det og meget mere dykker vi ned i på klubmødet den 24. marts, der giver dig konkrete hacks til at indrette din arbejdsdag, så den både giver mere trivsel og bedre bundlinje.

Om oplægsholderen:
Louise er hjernenørd og fremtidsforsker. Hun har bl.a. arbejdet for Udenrigsministeriet i Palo Alto i over 8 år og som kreativ chef for Innovation Lab, hvor hun har arbejdet med nogle af de største tech giganter i Silicon Valley. Hun har dedikeret sin karriere til at forske i verdens mest innovative virksomheder og nye måder at arbejde på. Se mere om hende her.

Nyt fra klub k?

Vil du gerne holde dig opdateret med aktiviteterne i klub k?

Tilmeld dig nyhedsbrevet - så går du ikke glip af noget:o)