Mere end 84% savner dig

Du er RET så eftertragtet, ved du godt det?

Ikke på Tinder-måden (eller, det ved vi jo egentlig ikke noget om:-)), men i kraft af din faglighed.

Kommunikationsfolk savner netværk og sparring
Du er attraktiv, men ved du hvor meget?

Folk beskæftiget med kommunikation savner netværk

Hvordan ved vi det? Jo, det ved vi, fordi vi i forsommeren 2019 testede efterspørgslen på et nyt netværksformat i Østjylland i en spørgeskemaundersøgelse. Resultatet var så overbevisende, at vi i dag har etableret klub k ud fra de mange værdifulde tilbagemeldinger, vi fik.

Blandt andet fandt vi ud af:

  • …at 84% af de østjyske kommunikations- og marketingfolk savner sparring med ligesindede (det er her, du kommer ind billedet)
  • …at hele 87% er interesseret i at være medlem af en klub, hvor man får ny viden og inspiration ved at deltage i seminarer og bootcamps med dygtige undervisere
  • …at nye tendenser og trends på kommunikationsområdet vurderes som mest relevant at høre om

Så: hvis du tilhører en af de 84% eller 87%, er klub k som skræddersyet til dig!

Demokratisk klub

Udover at teste efterspørgslen på et nyt netværksformat, bad vi i spørgeskemaundersøgelsen også respondenterne om at rate en række aktuelle temaer inden for kommunikation og marketing. Altså, hvad folk gerne vil blive klogere på i 2020. Selvfølgelig med et åbent felt til andre forslag, end det vi selv på daværende tidspunkt kunne se i k-krystalkuglen.

På demokratisk vis gik vi videre med de ni højest ratede temaer og delte dem op i henholdsvis seks klubmøder (temaseminarer) og tre mere hands-on bootcamps.

Hvis det lykkes os at stable klub k på benene i 2020, vil vi gøre det samme igen til 2021. Spørge eksisterende og potentielle medlemmer om ønsker til indhold og planlægge ud fra det. Det er din garanti for at være med til at bestemme programmet – og en af fordelene ved, at klub k er et uafhængigt initiativ uden anden dagsorden end at styrke østjyske k-folks kompetencer og netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.