Fremtidens intranet: Nye tider, nye medier

Tid: 8. december 2022 kl. 8.30 – 12.00
Sted: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

AFHOLDT

Jonas Bladt Hansen, inversus.dk

Coronakrisen har ikke gjort det mindre kompliceret at bedrive vellykket, intern kommunikation. Mange flere hjemmearbejdsdage for medarbejderne har med ét ændret vores arbejdsliv – og med det vores måde at samarbejde og kommunikere på. Trivsel på arbejdspladsen har fået tilført en ny dimension og udfordrer den hidtil gængse opfattelse af, hvordan det er at ”gå på arbejde”.

En af konsekvenserne har været, at den digitale omstilling har fået et kæmpe boost. Nye platforme, kunstig intelligens og brug af adfærdsdata buldrer frem og har ændret den måde, vi kommunikerer på.

Men intern kommunikation i dag handler selvfølgelig ikke kun om valg af nye, digitale kanaler. Det handler i højere grad om at finde nye veje, der kan hjælpe med at sikre sammenhængskraften i organisationen.

Udviklingen behøver ikke være en trussel. Nye muligheder opstår, hvis vi får øje på dem – og sluger et par kameler undervejs. Og det er lige præcis det, vi skal den 8. december, når Jonas Bladt Hansen lægger vejen forbi klub k og gør os klogere på de værktøjer og teknikker, der skal til for at lykkes med intern kommunikation i fremtiden.

…og måske provokerer os til at tage et opgør med alt det, vi indtil videre har lært om intern kommunikation. Det bliver spændende!

Om Jonas:
Jonas Bladt Hansen har de seneste knap tyve år arbejdet med at udvikle den interne kommunikation. Først i forskellige roller hos DSB og herefter som chef for Arlas og Danske Banks interne kommunikation. De seneste år har han arbejdet som konsulent og rådgiver i sit eget firma, Inversus. Her rådgiver han og uddanner medarbejdere i nogle af Danmarks største virksomheder inden for intern kommunikation og digitale kanaler.

Nyt fra klub k?

Vil du gerne holde dig opdateret med aktiviteterne i klub k?

Tilmeld dig nyhedsbrevet - så går du ikke glip af noget:o)