FAQ

Her finder du svar på de fleste spørgsmål om klub k. Har du andre, er du altid velkommen til at kontakte klubben.

Hvad er klub k? 

klub k er et unikt og eksklusivt medlemskoncept for nysgerrige kommunikations- og marketingfolk, der søger ny viden, inspiration og relationer med ligesindede.

Hvem er med i klub k?

i 2023 er vi 28 seje k-typer! Der er ikke brancheeksklusivitet, og medlemmerne arbejder til dagligt i en god spredning af virksomheder og organisationer. Fælles er ønsket om ny faglig viden, sparring og inspiration.

Hvad består et medlemskab af?

Man er medlem ét år ad gangen og kan i det pågældende år deltage i seks klubmøder. I løbet af året kommer du til at hilse på de andre medlemmer i klubben. Derved opnår du en massiv udbygning af dit netværk i lokalområdet blandt kommunikations- og marketingfolk. Som medlem får du også adgang til en lukket online gruppe, som kan bruges til at søge råd og sparring ift faglige udfordringer hos de øvrige medlemmer af klub k.

Hvordan forløber et klubmøde?

Alle klubmøder finder sted i tidsrummet 8.30-12.00. Der er vand, the, kaffe og croissanter. 2/3 af tiden bruger vi på det faglige ekspertoplæg – resten bruger vi på at sparre med hinanden om aktuelle udfordringer. Der er ingen forberedelse (måske lige bortset fra et spørgeskema i ny og næ fra oplægsholderne). Du skal blot møde op. Nemt!

Hvem er målgruppen for klub k?

klub k er for dig, der arbejder med kommunikation og/eller marketing og gerne vil have ny viden og inspiration på en nem og overskuelig måde. Fælles for medlemmerne er den faglige nysgerrighed og lysten til at sparre med ligesindede. Derfor skal du være indstillet på at dele ud af dine egne erfaringer og samtidig få muligheden for at få adgang til andres. Der er et begrænset antal pladser i klub k for sikre en kontinuitet i dem, du møder.

Er klub k kun for kvinder?

Nogle tror, k’et står for kvinder. Det gør det dog ikke (hint: det står for kommunikation…). Mænd er meget velkomne! Ligesom alle andre midt i mellem.

Kan man dele et medlemskab med en kollega?

Dit medlemskab er som udgangspunkt personligt. Fordi ønsket er, at du lærer de andre medlemmer at kende, og dermed styrker og udvikler dit netværk. Men er du forhindret i at komme – eller er et tema ikke relevant for dig, er du velkommen til at sende en kollega eller anden k-faglig relation afsted i stedet for dig selv. I så fald skal du give besked herom.

Er der et online forum tilknyttet mit medlemskab?

Jep – når tilmeldingsfristen er ovre, bliver du inviteret ind i en lukket LinkedIn-gruppe, hvor du løbende kan få hjælp af sparring af de andre medlemmer af klubben.

Hvorfor kan jeg ikke nøjes med at tilmelde mig enkelte klubmøder?

Det kan du ikke, fordi netværk er vægtet højt i klub k. Og det bedste netværk opstår, når der er kontinuitet i dem, du møder.

Hvem står bag klub k?

Det kan du læse mere om lige her.

Nyt fra klub k?

Vil du gerne holde dig opdateret med aktiviteterne i klub k?

Tilmeld dig nyhedsbrevet - så går du ikke glip af noget:o)