Autenticitet – online og offline

Tid: 27. januar 2022 kl. 8.30 – 12.00
Sted: LYNfabrikken, Vestergade 49B, Aarhus C

AFHOLDT

Sisse Karlsson, sissekarlsson.dk

People buy people – not products. 

I 2022 vil vi se relaterbare mennesker og brands, der driver af autenticitet. Fejlbarlige frontfigurer, som vi kan identificere os med, grine ad eller sympatisere med. Derfor skal vi på dette klubmøde have fat i hakkejern og havehandske, så vi kan få luget ud og gjort plads til at finde ud af, hvordan vi kommunikerer fra et autentisk udgangspunkt.

Du vender snudeskaftet hjemad med følgende på lommen: 

  • Eksempler på, hvordan virksomheder arbejder med skærmkommunikation i autenticitetens tegn
  • Et skud viden om, hvordan vi kan forholde os til autenticitet og relaterbarhed med kommunikationsbriller på
  • Og Sisses bedste bud på, hvordan du/I selv kan arbejde videre – hvad fx med humor? Kan man være FOR personlig? Og hvordan er man egentlig relaterbar uden at miste troværdighed?

Hvem er Sisse Karlsson?
Sisse er selvstændig konsulent og har specialiseret sig i at hjælpe organisationer og virksomheder med den kommunikation, der foregår via en skærm. Det gør hun med en baggrund inden for stand up-scenen, skuespiltræning og en kandidatuddannelse i kultur, læring og æstetik.

OG SÅ er hun et af de sjoveste mennesker at følge på LinkedIn. Med humor, fantastisk billedsprog og en forbilledlig ærlig tilgang formår hun at formidle komplekse problemstillinger på en sketch-agtig facon, der får dig til at sidde klistret til skærmen, selvom det kan handle om noget så ikke-altid-spændende som kundeservice i IKEA.

Følg hende her og se selv!

Nyt fra klub k?

Vil du gerne holde dig opdateret med aktiviteterne i klub k?

Tilmeld dig nyhedsbrevet - så går du ikke glip af noget:o)