10 gode grunde til IKKE at være med i klub k

Der kan være alle mulige grunde til, at du IKKE får tilmeldt dig relevante konferencerækker, seminarer og netværksarrangementer.

STOOOOP! Ikke mere ny viden og netværk til mig!

Måske genkender du ligefrem en eller flere af nedenstående undskyldninger:

1. Din chef siger nej og vil ikke betale
Du er selv sikker på, at et medlemskab af klub k er den rette form for kompetenceudvikling til dig i 2020. Din chef er knap så overbevist og siger i første omgang NJAAAH. Og måske er det ikke relevant for dine nuværende arbejdsopgaver at lære noget om employee advocacy eller community building eller et af de andre hovedtemaer lige pt. Men hvad med i morgen? Eller næste år? En af dine fornemmeste opgaver som kommunikatør er også at være med til at rykke din arbejdsplads. Fordi kommunikation og strategi går hånd i hånd (men det ved du selvfølgelig allerede).

2. Du er ikke sikker på, du har tid
Du har travlt og kan måske ikke lige overskue, hvordan din kalender ser ud gennem hele 2020. Det forstår vi godt. Derfor har vi forsøgt at lave et fast koncept, hvor alle datoer allerede nu ligger klar, lige til at plotte ind i din kalender. Mere kræver det ikke – vi har forberedt alt andet, så du skal bare møde op.

3. Du har ikke tjekket indholdet ordentligt igennem endnu
Fortvivl ikke! Det er der råd for. Du kan dykke ned i programmet for 2020 lige her. Og du er altid velkommen til at skrive til hej@klub-k.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

4. Du vil gerne vide mere, inden du beslutter dig
Det er helt ok. Skriv dig op til vores nyhedsbrev (eller bliv hængende, hvis du allerede modtager det) – så vil du løbende modtage uddybende indhold om de forskellige temaer.

5. Du er bange for, at du som introvert ikke vil føle dig godt tilpas på klubmøderne
Nogle er fødte netværkere! Og nogle er ikke. Derfor gør vi ekstra meget ud af, at du inden første klubmøde får mulighed for at tjekke de andre medlemmer ud. Første klubmøde er desuden struktureret på en sådan måde, at du ikke kommer til at stå alene.

6. Du har ikke bil
Indrømmet: Det ER nemmest at komme til klub k i bil. Men bussen kører lige til døren (Midttrafiks rute 200), og hvis du ankommer med tog til Skanderborg Station, så vil vi forsøge at hjælpe dig med at få et lift de sidste kilometer.

7. Du deltager jævnligt i gratis arrangementer og kan ikke se, hvorfor du behøver BETALE for ny viden
Udbuddet af gratis briefings, morgenseminarer og andet godt, fx ved bureauer, er stort. Og heldigvis for det. klub k tilbyder noget andet:

  • Vi er uafhængige og sammensætter programmet ud fra medlemmernes ønsker
  • Salgsgas fra scenekanten er no go
  • Du får god mulighed for at udvide dit netværk
  • Vi tilbyder et meget alsidigt program (fx har vi ikke udelukkende et digitalt fokus)
  • Du bliver del af et online community

8. Du plejer at deltage i større heldagskonferencer
Du ved, at ny inspiration nogle gange skal komme udefra. Derfor har du måske tradition for at deltage i store konferencer over en eller to dage. I København (eller måske Odense, hvis du er meget heldig). klub k er østjysk og ligger et minut fra E45 lige midt mellem Aarhus og Horsens. Så kan du nå tilbage på din arbejdsplads, lige som frokosten bliver serveret.

9. Du ville foretrække at vælge mellem emnerne og ikke deltage i det hele
Av. Det er selvfølgelig en udfordring, hvis du ikke synes, alt på programmet er lige spændende. Derfor giver vi mulighed for at dele medlemskabet med en kollega, hvis nogle temaer passer bedre til hende/ham.

Mangler vi en undskyldning for at være med i klubben? Så vil vi gerne høre den på hej@klub-k.dk.